A Keller több, mint precíz könyvelés,

a céljai elérésében támogatjuk!

Már több mint 25 éve gondolkodunk partnereink fejével, segítjük őket, hogy üzleti sikereik mellett a könyvelésük is hibátlan legyen.

5

szakmai vezető

80

adóellenőrzés évente

3000

munkavállaló bérszámfejtése havonta

Könyvelés

Az elérhető legmagasabb hatékonyság és alaposság érdekében partnereink befogadott számláit a NAV online rendszerével is egyeztetjük, valamint automatizált szoftverek segítségével könyveljük banki tranzakcióit.

Bérszámfejtés

Vállaljuk a havi bérszámfejtés és azzal kapcsolatos nyomtatványok elkészítését ( bérlap, utalási listák, stb), jövedelmek és járulékok elektronikus adatszolgáltatását,  bérfeladás készítését, és a dolgozói levonások, cafeteria rendszer nyilvántartását.

Adótanácsadás, prevenció

Előzetes adó és számvitelei audit során jelentős segítséget nyújtunk az adóellenőrzésekhez és kiutalás előtti ellenőrzésekhez kapcsolódó felkészülésben, felkérésre részt veszünk a NAV ellenőrzésekben is. De folyamatos együttműködésünk során 1-1 gazdasági esemény előtt már megvizsgálunk minden körülményt, hogy az esetleges ellenőrzés támadhatatlan legyen.

Munkaügyi képviselet

A különböző munkaügyi ellenőrzések során az eljáró hatóság által megállapított hiányosságok védelme, fellebezés, vagy csak a munkaügyi képviselet ellátásában az elmúlt évtizedekben jelentős gyakorlatra tettünk szert.

Székhelyszolgáltatás

Sokszor került kellemetlen helyzetbe a szolgáltatók, partnerek előtt, mert postai küldeményeit nem kapta meg, vagy megkímélné magát attól, hogy a hivatalos szervek egy esetleges ellenőrzés miatt váratlanul felkeressék otthonában? Könyvelésre szerződött partnereinknek székhelyszolgáltatást is nyújtunk!

Finanszírozási tanácsadás

Partnereinket támogatjuk a sikeres hitelbírálat elérésében, felkészítjük könyvelésüket egy esetleges átvilágításra, de  más finanszírozási formák megvalósításában is segítünk.

Bízza könyvelését profikra!

Teljeskörű szolgáltatás

A megfelelő adózás választása mellett többet között vállaljuk adó- és egyéb bevallások , beszámolók, benyújtását, ellenőrzésekre való felkészítést, előzetes auditot a nem általunk könyvelt időszakra is, valamint minden egyéb adatbázisban történő szerepeltetést mint a köztartozásmentes adatbázis. 

Munkaügyi ellenőrzések

A különböző munkaügyi ellenőrzések során az eljáró hatóság által megállapított hiányosságok védelme, fellebezés, vagy csak a munkaügyi képviselet ellátásában az elmúlt évtizedekben jelentős gyakorlatra tettünk szert.

Legális adómegtakarítás

A nemzetközi és hazai adórendszerek számos jogszerű adótervezési konstrukciót kínálnak. Mi feltárjuk Önnek azokat a legális lehetőségeket, melyekkel jelentős adómegtakarítása származhat, és elkerülheti a fölösleges adóterhelést.

Megfelelő foglalkoztatási forma

A költségek optimalizálását szem előtt tartva fontosnak tartjuk, hogy a különféle foglakoztatási formák közül megtaláljuk azt, ami a vállalkozás és a foglalkoztatottak megelégedettségét szolgálja.

Küldemények, iratok átvétele

A székhelyre érkező küldeményeket még aznap, de legkésőbb a kézbesítést követő munkanapon e-mailben továbbítjuk, a könyvelésre vonatkozó küldemények pedig a cégreferens könyvelő részére átadásra kerülnek.

Hitel kérelem

Nincs olyan hét, hogy ne segítenénk egy hitel kérelem összeállításában, a szükséges dokumentumok elkészítésében, és segítünk, hogy  egy hitelbírálat, vagy felülvizsgálati kérelem során magabiztosan tudjoni válaszolni bármilyen felmerülő kérdésre.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtó könyvelő partnert keres?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!