Ne veszítsen a bérszámfejtésen!

Mi optimalizáljuk a költségeket, és megtaláljuk az Ön cégének megfelelő foglalkoztatási formát!

Tel: +36 (20) 666 4433

Mindig precíz bérszámfejtés

Megfelelő foglalkoztatási forma

A költségek optimalizálását szem előtt tartva fontosnak tartjuk, hogy a többféle foglakoztatási formák közül megtaláljuk azt, ami a vállalkozás és a foglalkoztatottak megelégedettségét szolgálja.

Naprakész tudás

A folyamatos jogszabályi változások és a meglévő szabályozás szerteágazó rendelkezései miatt különös figyelmet fordítunk arra, hogy a szakmailag felkészült, gyakorlott kollégáink folyamatos továbbképzésben részesüljenek.

Pontos kalkuláció

Egy vállalkozás költségeinek meghatározó tényezője a munkavállalóknak kifizetett bérek és azok járulékai, ezért a bérek pontos kalkulációja kiemelten fontos terület ügyfeleink részére.

Gördülékeny bérszámfejtés

Vállaljuk a havi bérszámfejtés és azzal kapcsolatos nyomtatványok elkészítését ( bérlap, utalási listák, stb), jövedelmek és járulékok elektronikus adatszolgáltatását,  bérfeladás készítését, és a dolgozói levonások, cafeteria rendszer nyilvántartását.

Adók, bérstatisztikák

Készítünk  fizetendő adó-, és járuléklistát, bérstatisztikát, bevallást az államháztartással szembeni kötelezettségekről és követelésekről, és dolgozói egységek (munkahelyek) szerinti nyilvántartás vezetését.

TB, kilépések, belépések

Készítünk TB ellátásokhoz kapcsolódó munkáltatói igazolásokat, melyeket továbbítunk az illetékes hatóságok felé. Vállaljuk munkavállalók be- és kiléptetésével kapcsolatos bejelentések megtételét, a hozzákapcsolódó munkaügyi papírok elkészítését, illetve a TB kifizetőhelyi számfejtés és azzal kapcsolatos adatszolgáltatásokat.

Nehezen látja át a könyvelését?

Az Ön nyelvén beszélünk

Nem kommunikálunk bonyolult könyvelői szakzsargonokban. Az Ön és vállalkozása számára legelőnyösebb könyvelési és adózási lehetőségeket érthetően magyarázzuk el, hogy Ön mindig magabiztos és megfontolt döntéseket hozhasson.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Dedikált

bérszámfejtő csapat

Digitális

ügyintézés

5780

munkavállaló bérszámfejtése havonta

Ön nyugodtan gondol cége bérszámfejtésére?

Tudja biztos kezekben könyvelését!

Könyvelő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk  széleskörű szakértelmét dedikált könyvelés szakmai vezetőnek, és adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja! 

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!