Minden könyvelés típussal megbirkózunk

Évente több tucat cég bízza ránk a könyvelését, köztük társas- és egyéni vállalkozások, illetve civil szervezetek is

Tel: +36 (20) 666 4433

Bízza könyvelését profikra

Rendszeres továbbképzés

Könyvelő csapatunk sok éves gyakorlatát és széleskörű tapasztalatait folyamatos és rendszeres továbbképzésekkel tartjuk naprakészen: így tisztában vagyunk a hatályos jogszabályokkal, rendelkezésekkel és előírásokkal.

Az Ön érdekeit nézzük

Munkánk minden részletét vezető szemlélettel, a tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva végezzük, azokat figyelembe véve teszünk javaslatokat. Mindeközben a tudomásunkra jutott üzleti információkat bizalmasan, maximális diszkrécióval kezeljük.

Precizitás, pontosság

Nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására, és munkánkat modern eszközökkel, a lehető legalaposabban végezzük. Mindazonáltal felelősségbiztosításunk révén akár anyagi felelősséget is tudunk vállalni az esetlegesen elkövetett, munkánkból adódó hibákért, tévedésekért vagy mulasztásokért.

Digitalizációban az élen

Igazodva a jelenkor igényeihez, folyamataink jelentős részét digitálisan, a személyes találkozásokat minimalizálva, mégis kiemelt precizitással végezzük. Így hatékonyabb munkavégzéssel, optimalizált folyamatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Hatékony könyvelés

Az elérhető legmagasabb hatékonyság és alaposság érdekében partnereink befogadott számláit a NAV online rendszerével is egyeztetjük, valamint automatizált szoftverek segítségével könyveljük banki tranzakcióit.

Teljeskörű szolgáltatás

A megfelelő könyvelési rendszer kialakítása mellett többek között vállaljuk adó- és egyéb bevallások, beszámolók készítését, benyújtását, zárások elkészítését, ellenőrzésekre való felkészítést, azok menedzselését, valamint köztartozásmentes adózói adatbázisba történő felvétel ügyintézését.

Nehezen látja át a könyvelését?

Az Ön nyelvén beszélünk

Nem kommunikálunk bonyolult könyvelői szakzsargonokban. Az Ön és vállalkozása számára legelőnyösebb könyvelési és adózási lehetőségeket érthetően magyarázzuk el, hogy Ön mindig magabiztos és megfontolt döntéseket hozhasson.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

40

fős könyvelői iroda

9

szakmai vezető

98%-os

ügyfélelégedettség

Ön nyugodtan gondol cége könyvelésére?

Tudja biztos kezekben könyvelését!

Könyvelő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk  széleskörű szakértelmét dedikált könyvelés szakmai vezetőnek, és adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja! 

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!