Finanszírozási tanácsadás

Független finanszírozási tanácsadás

Segítünk, hogy hitelt, finanszírozást szerezhessen vállalkozása számára

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

magyar_telekom
logo1
straumann
mstengineering2
image 5
image 10

40

fős könyvelőiroda

100%

-ban digitalizált folyamatok

100

könyvelt cég évente

Megválaszoljuk finanszírozási kérdéseit!

A legtöbb pénzintézet kínálatáról elsőkézből értesülünk. Nem csak átadjuk, értelmezni is segítünk ezeket a lehetőségeket!

Hitelkérelem

Nincs olyan hét, hogy ne segítenénk egy hitelkérelem összeállításában, a szükséges dokumentumok elkészítésében, és segítünk, hogy egy hitelbírálat, vagy felülvizsgálati kérelem során magabiztosan tudjon válaszolni bármilyen felmerülő kérdésre.

Átfogó finanszírozási tanácsadás

Partnereinket támogatjuk a sikeres hitelbírálat elérésében, felkészítjük könyvelésüket egy esetleges átvilágításra, de más finanszírozási formák megvalósításában is segítünk.

Információk első kézből

A legtöbb Magyarországon működő pénzintézettel kapcsolatban állunk ügyfeleink révén, így az egyes termékekről, árazási lehetőségekről, speciális megoldási lehetőségekről mindig első kézből kapunk információt.

Évekre előre tervezünk

Egy olyan számviteli tudással támogatjuk ügyfeleink esetleges jövőbeni hitelbírálatát, mellyel a cég kötelezettségeit és könyveléseit aszerint intézheti, hogy likviditás szempontjából akár 1 vagy 2 éves távlatban is hitelezhető legyen.

Újrakönyvelés

Projekt alapon vállaljuk cégek újrakönyvelését. Erre szükség lehet a könyvelési állomány hiánya, az előző könyvelő munkaminősége miatt, abban az esetben, ha előző könyvelő nem adta át a könyvelési állományt és nem elérhető, vagy ha a cég ÁFA visszaigénylésre készül.

Pályázati előkészítés

Átfogó ismereteinkkel folyamatosan figyelmet fordítunk rá, hogy cége pályázatképesnek számítson, már azelőtt, hogy egy eseteleges tenderen indulna a vállalkozás.

Független finanszírozási tanácsadóra van szüksége?

Független finanszírozási tanácsadóként a pénzügyi szektortól függetlenül, az Ön igényeit maximálisan ismerve segítünk eligazodni a pénzintézetek és biztosítók nehezen érthető világában, hogy Ön hitelt és finanszírozást szerezhessen.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Finanszírozási döntéseiben is partnerei vagyunk

A hitelfelvételtől a befektetésig, a hitelszerződések apróbetűs részeinek megismerésén át hosszú út vezet a biztos pénzügyi döntések meghozatalához. Irodánk segít Önnek és vállalkozásának mindig magabiztos döntés hozni.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!