Felkészítés hitelminősítésre

Mennyire hitelképes a cége?

Megmutatjuk, hogyan tehet eleget a banki elvárásoknak

16

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

mstengineering2
magyar_telekom
logo1
straumann

50

visszaigénylés évente

0 Ft

visszatartott ÁFA

5 milliárt Ft

visszaigényelt Áfa évente

Felmérés és tanácsadás

Akár hitelfelvétel előtt áll a cége, akár a zárás előtt szeretné tudni, mennyire hitelképes a vállalkozása, segítünk felmérni a helyzetet és javaslatot teszünk, mit tehetne, hogy megfeleljen a banki elvárásoknak.

Hitelfelvétel vagy zárás előtt

Segítünk felmérni, mennyire hitelképes a cég, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy a vállalkozás likviditási rátája megfeleljen a banki elvárásoknak: egyes kölcsönök hátrasorolása, szerződéses feltételek módosítása tagi kölcsönök esetében, pótbefizetés lehetőségének felvetése, stb.

Minden tanácsadás

Egy átvilágítás vagy új stuktúrák esetén minden tanácsadás az elképzelések meghallgatásával kezdődik, ezt követően adunk tanácsot ügyfeleinknek, hogy milyen lehetőségeik vannak, amelyek közül ajánlásokat teszünk a tapasztalataink alapján.

Vállaljuk a teljes részvételt

Vállaljuk folyószámla, forgóeszköz és beruházási hitelek teljes ügyintézését, a banki kapcsolattartástól a szükséges dokumentumok benyújtásáig. Emellett segítséget nyújtunk a banki tárgyalásokban, pénzügyi mutatók és üzleti terv készítésében.

Átvesszük a menedzsmentet

Levesszük ügyfeleink válláról a menedzsment terhét: az ügyfél döntését követően segítjük az elképzelés megvalósításában. A folyamat során teljes csapattal, könyvvizsgálóval és ügyvéddel állunk rendelkezésére.

Hiteltípus választás

A különböző pénzintézetek ajánlatai közül segítünk megtalálni a céljai megvalósításához leginkább illeszkedő hitelterméket, illetve kiválasztani a legjobb ajánlatot nyújtó finanszírozót. Így biztos lehet abban, hogy a leggazdaságosabb és leghatékonyabb konstrukciót választja.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogyan lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket menden esetben volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Felkészítjük a hitelminősítésre!

Rendszeres kapcsolatban vagyunk a hazánkban működő pénzintézetekkel, így első kézből ismerjük a banki elvárásokat. Munkánk során nem csak cége hitelképességét mérjük fel, arra is tanácsot adunk, miként érhetné el a kívánt likviditási rátát.

Számtalan alkalommal vállaltuk a részvételt forgóeszköz és beruházási hitelek teljes eljárásában, és menedzseltük le a bankokkal való tárgyalást.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!