Mennyire hitelképes a cége?

Megmutatjuk, hogyan tehet eleget a banki elvárásoknak

Felmérés és tanácsadás

Akár hitelfelvétel előtt áll a cége, akár a zárás előtt szeretné tudni, mennyire hitelképes a vállalkozása, segítünk felmérni a helyzetet és javaslatot teszünk, mit tehetne, hogy megfeleljen a banki elvárásoknak.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Több, mint 25 év tapasztalat

Hitelfelvétel vagy zárás előtt

Segítünk felmérni, mennyire hitelképes a cég, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy a vállalkozás likviditási rátája megfeleljen a banki elvárásoknak: egyes kölcsönök alárendelése, szerződéses feltételek módosítása tagi kölcsönök esetében, pótbefizetés lehetőségének felvetése, stb.

tovább olvasom

Vállaljuk a teljes részvételt

Folyószámla, forgóeszköz és beruházási hitelek teljes eljárásban vállaljuk a teljes részvételt. Menedzseljük Ön helyett a banki tárgyalásokat, és irányítjuk a folyamatot, hogy minél hamarabb szülessen minél kedvezőbb eredmény.

tovább olvasom

Cégek jogi átvilágítása

Vállalkozások jogi átvilágítása során üzleti-, és adószakértőink jogi szakemberek segítségével mérik fel a lehetséges kockázati tényezőket. Legyen tisztában az érintettek hátterével és érdekszférájával, hogy megfontolt és alapos döntéseket hozhasson.

tovább olvasom

Minden tanácsadás

Minden tanácsadásunk egy átvilágítással vagy új stuktúrák esetén az elképzelések meghallgatásával kezdődik, ezt követően adunk tanácsot ügyfeleinknek, hogy milyen lehetőségi vannak, amelyek közül ajánlásokat teszünk a tapasztalataink alapján.

tovább olvasom

Átvesszük a menedzsmentet

Levesszük ügyfeleink válláról a menedzsment terhét: az ügyfél döntését követően segítjük az elképzelés megvalósításában. A folyamat során teljes csapattal, könyvvizsgálóval és ügyvéddel állunk rendelkezésére.

tovább olvasom

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogy lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

tovább olvasom

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Ügyfeleink 98%-a elégedett a munkánkkal

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

Felkészítjük a hitelminősítésre

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!