Mennyire hitelképes a cége?

Megmutatjuk, hogyan tehet eleget a banki elvárásoknak

Felmérés és tanácsadás

Akár hitelfelvétel előtt áll a cége, akár a zárás előtt szeretné tudni, mennyire hitelképes a vállalkozása, segítünk felmérni a helyzetet és javaslatot teszünk, mit tehetne, hogy megfeleljen a banki elvárásoknak.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Több, mint 25 év tapasztalat

Hitelfelvétel vagy zárás előtt

Segítünk felmérni, mennyire hitelképes a cég, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy a vállalkozás likviditási rátája megfeleljen a banki elvárásoknak: egyes kölcsönök hátrasorolása, szerződéses feltételek módosítása tagi kölcsönök esetében, pótbefizetés lehetőségének felvetése, stb.

Vállaljuk a teljes részvételt

Vállaljuk folyószámla, forgóeszköz és beruházási hitelek teljes ügyintézését, a banki kapcsolattartástól a szükséges dokumentumok benyújtásáig. Emellett segítséget nyújtunk a banki tárgyalásokban, pénzügyi mutatók és üzleti terv készítésében.

Hiteltípus választás

A különböző pénzintézetek ajánlatai közül segítünk a céljai megvalósításához leginkább illeszkedő hitelterméket megtalálni, illetve kiválasztani a legjobb ajánlatot nyújtó finanszírozót. Így biztos lehet abban, hogy a leggazdaságosabb és leghatékonyabb konstrukciót választja.

Minden tanácsadás

Minden tanácsadásunk egy átvilágítással vagy új stuktúrák esetén az elképzelések meghallgatásával kezdődik, ezt követően adunk tanácsot ügyfeleinknek, hogy milyen lehetőségi vannak, amelyek közül ajánlásokat teszünk a tapasztalataink alapján.

Átvesszük a menedzsmentet

Levesszük ügyfeleink válláról a menedzsment terhét: az ügyfél döntését követően segítjük az elképzelés megvalósításában. A folyamat során teljes csapattal, könyvvizsgálóval és ügyvéddel állunk rendelkezésére.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogy lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Ügyfeleink 98%-a elégedett a munkánkkal

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

Felkészítjük a hitelminősítésre

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!