Nemzetközi vállalkozások könyvelése

Cége exportra termel?
Nem jövünk zavarba!

Kereskedők, vagy exportra termelő gyártók profi könyvelése

7

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

50+

visszaigénylés évente

0 Ft

visszatartott ÁFA

5 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA évente

A könyvelés sem áll meg a határon

Partnereink közt ugyanúgy megtalálhatóak kereskedő és gyártó vállalkozások, akik számára folyamatosan igényeljük vissza az Áfát, akár belföldön akár külföldön értékesítik termékeiket.

Visszaigénylések

Áfa visszaigénylések terén jelentős tapasztalattal rendelkezünk, akár a vállalkozás tevékenységéből adódóan havi rendszeres, akár 1-1 projekt vagy beruházás kapcsán történő visszaigénylésről van szó.

Minden számlát bekérünk

A NAV rendszere alapján minden olyan, ügyfelünk számára kiállított számlát bekérünk a partnerektől, amit ők addig nem adtak le digitálisan a könyvelő iroda részére. Így ügyfeleink a jogosan visszajáró ÁFA-nak a 100%-t vissza tudják igényelni az adott időszakban és nem később.

Rövid ÁFA finanszírozás

Kreatív megoldásainkkal törekszünk rá, hogy a lehető legrövidebb időre kelljen a vállalkozónak finanszíroznia az Áfát: megbízható adózói státuszban tartjuk, Áfa gyakorítást igénylünk, és a beérkező számlákat havonta tételesen ellenőrizzük.

Digitális, automatizált

Megfelelően felkészült iroda vagyunk, hogy a teljes könyvelést digitálisan, sőt, amit csak lehet automatizáltan könyveljünk, közvetlenül a partnerek adatbázisához kapcsolódva, akár személyes jelenlét nélkül is pontosan és zökkenőmentesen.

Megbízható adózó

A megbízható adózási státusz elérése illetve megtartása érdekében folyamatosan visszaigénylő ügyfeleinknél minden bevallási és befizetési kötelezettségét kiemelten nézünk. Így lesz a kiutalási idő a lehető legrövidebb.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogyan lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Nem riadunk vissza a nemzetközi könyvelés kihívásaitól!

Nem csak a rendszeres vagy alkalmi ÁFA visszaigénylésekkel támogatjuk ügyfeleinket, de gondoskodunk róla, hogy az ÁFÁ-t a lehető legkevesebb ideig kelljen finanszírozniuk.

Pontosan követjük ügyfeleink adózási és bevallási kötelezettségeit, ahogy a számukra kiállított számlákat is, így biztosítjuk, hogy mihamarabb visszaigényelhessék az ÁFÁ-t, és csökkenjen a kiutalási idő.

Rutinosan kapcsolódunk digitális adatbázisokhoz, hogy automatizált könyvelési folyamatokkal akár személyes jelenlét nélkül is zökkenőmentesen kezeljük az Ön digitális könyvelését.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

A nemzetközi kereskedelem könyvelői

Egy üzletág, ami nem ismer határokat, és számos ország különféle szervezeti előírásainak tesz eleget nap, mint nap.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!