Munkaügyi képviselet

Válasszon tapasztalt munkaügyi képviselet!

Ügyfeleink munkavállalóinak száma meghaladja a négyezer főt

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

magyar_telekom
logo1
straumann
mstengineering2
image 5
image 10

40

adózási vezető

100%

fős könyvelői iroda

100

könyvelt cég évente

Otthon vagyunk a munkaügyekben

Rutinosan kezeljük a munkaügyi-, vagy házon belüli eljárásokat, és segítünk a legoptimálisabb foglalkoztatási forma megtalálásában is!

Munkaügyi ellenőrzések

A különböző munkaügyi ellenőrzések során az eljáró hatóság által megállapított hiányosságok védelme, fellebezés, vagy csak a munkaügyi képviselet ellátásában az elmúlt évtizedekben jelentős gyakorlatra tettünk szert.

Naprakész tudás

A folyamatos jogszabályi változások és a meglévő szabályozás szerteágazó rendelkezései miatt különös figyelmet fordítunk arra, hogy a szakmailag felkészült, gyakorlott kollégáink folyamatos továbbképzésben részesüljenek.

Házon belüli eljárások

Egy alkalmazott figyelmeztetésének, szankcionálásának, elbocsátásnak vagy jutalmazásnak jogi hátterével, esetleges jogkövetkezményeivel, vagy adóvonzataival kapcsolatban irodánk szaktudására és javaslataira maximálisan támaszkodhat.

Rendszeres továbbképzés

Könyvelő csapatunk sok éves gyakorlatát és széleskörű tapasztalatait folyamatos és rendszeres továbbképzésekkel tartjuk naprakészen: így tisztában vagyunk a hatályos jogszabályokkal, rendelkezésekkel és előírásokkal.

Megfelelő foglalkoztatási forma

A költségek optimalizálását szem előtt tartva fontosnak tartjuk, hogy a különféle foglakoztatási formák közül megtaláljuk azt, ami a vállalkozás és a foglalkoztatottak megelégedettségét szolgálja.

Az Ön érdekeit nézzük

Munkánk minden részletét vezető szemlélettel, a tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva végezzük, azokat figyelembe véve teszünk javaslatokat. Mindeközben a tudomásunkra jutott üzleti információkat bizalmasan, maximális diszkrécióval kezeljük.

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Tudja biztos kezekben könyvelését!

Könyvelő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk széleskörű szakértelmét dedikált könyvelés szakmai vezetőnknek, és adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja!

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!