Szót értünk az adóhatósággal

Több, mint 25 év tapasztalat adóhatósági ellenőrzésekben

Felkészítjük az ellenőrzésre

Az adókötelezettségek számonkérése során felszínre került számviteli és adózási hiányosságoknak pénzügyi vagy egyéb szankciós következményei is lehetnek. Mi segítünk a felkészülésben, hogy minimalizálhassa a kockázatot!

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Adóügyeit tudja profi kezekben

Volt adóhatósági munkatársak

Adózási vezetőinket minden alkalommal volt adóhatósági munkatársak közül választjuk ki. Jelenlegi adózási vezetőnk 12 éven át volt az adóhatóság munkatársa, tudását és tapasztalatát azóta a mi irodánkban, és mi ügyfeleink számára kamatoztatja tovább.

Ismerjük az eljárást

A-tól Z-ig, és évről évre követjük az esetleges változásokat. Minden gyakorlati tudásunk megvan, hogy ügyfeleink profi kezekben tudhassák nálunk adóügyeiket, és a legtöbb mnagabiztossággal tekintsenek az ellenőrzésekre.

Mi tartunk kapcsolatot

Az ellenőrzés teljes folyamata során mi vagyunk tartunk kapcsolatot az adóhatósággal úgy személyes jelenléttel, mint a NAV által működtetett elektronikus felületeken. Ügyfeleinket pedig rendszeresen tájékoztatjuk a vizsgálat eseményeiről.

Jogkövetkezmények nélkül 

Lehetőséget nyújtunk jogkövetkezmények nélkül javítani a könyvelésen vélt vagy valós adóhatásági álláspont okán még azelőtt, hogy a hatóság egy esetleges vizsgálatot elrendelne. Megállapítások az általunk képviselt vizsgálatok töredékénél szoktak csak előfordulni.

Minden jogi eszközzel

Fellépünk minden jogi eszközzel az adóellenőrzés során esetlegesen megállapított adók esetében, illetve minden adóhatósági és jogi fórumon fellépünk a veszteségek és joghátrányok minimalizálása érdekében.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogy lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Ügyfeleink 98%-a elégedett a munkánkkal

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

Adóhatósági szakiroda

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!