NAV képviselet, adóhatósági ellenőrzés

Szót értünk az adóhatósággal

Több, mint 25 év tapasztalat adóhatósági ellenőrzésekben

17

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

mstengineering2
magyar_telekom
logo1
straumann

700+

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Felkészítjük az ellenőrzésre

Az adókötelezettségek számonkérése során felszínre került számviteli és adózási hiányosságoknak pénzügyi vagy egyéb szankciós következményei is lehetnek. Mi segítünk a felkészülésben, hogy minimalizálhassa a kockázatot!

Volt adóhatósági munkatársak

Adózási vezetőinket minden alkalommal volt adóhatósági munkatársak közül választjuk ki. Jelenlegi adózási vezetőnk 12 éven át volt az adóhatóság munkatársa, tudását és tapasztalatát azóta a mi irodánkban, és a mi ügyfeleink érdekében kamatoztatja tovább.

Jogkövetkezmények nélkül

Lehetőséget nyújtunk jogkövetkezmények nélkül javítani a könyvelésen vélt vagy valós adóhatásági álláspont okán még azelőtt, hogy a hatóság egy esetleges vizsgálatot elrendelne. Megállapítások az általunk képviselt vizsgálatok töredékénél szoktak csak előfordulni.

Ismerjük az eljárást

A-tól Z-ig ismerjük az eljárást, és évről évre követjük az esetleges változásokat. Minden gyakorlati tudásunk megvan, hogy ügyfeleink profi kezekben tudhassák nálunk adóügyeiket, és a legtöbb magabiztossággal tekintsenek az ellenőrzésekre.

Minden jogi eszközzel

Fellépünk minden jogi eszközzel az adóellenőrzés során esetlegesen megállapított adók minimalizálása érdekében, illetve minden adóhatósági és jogi fórumon fellépünk a veszteségek és joghátrányok visszaszorítása érdekében.

Mi tartunk kapcsolatot

Az ellenőrzés teljes folyamata során mi tartunk kapcsolatot az adóhatósággal, úgy személyes jelenléttel, mint a NAV által működtetett elektronikus felületeken. Ügyfeleinket pedig rendszeresen tájékoztatjuk a vizsgálat eseményeiről.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogyan lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Az adókockázat feltárása után az esetek 100%-ában pontosan azon forgatókönyv szerint történnek az események, ahogy azt előzetesen jeleztük ügyfeleink számára. Tehát Ön már az adókockázat feltárása után reális képet kap lehetőségeiről.

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Adóhatósági szakiroda

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket minden esetben volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!