Magyarul kommunikálunk, nem “könyvelőül”!

Neked dolgozunk, nem az adóhatóságnak.

Évente több, mint 100 cég bízza ránk a könyvelését, köztük társas- és egyéni vállalkozások, illetve civil szervezetek is. Közel 40 fős irodánk évi 80 adóellenőrzést vezényel le, csak az elmúlt 5 évben 15 milliárd Áfát igényeltünk vissza ügyfeleinknek.

Miben más a Keller? A profizmusban hiszünk!

Több, mint 25 éve ajánlunk elsőrangú könyvelési szolgáltatásokat.

1996 óta foglalkozunk könyveléssel, a hazai piac minden sajátosságával találkoztunk már. Digitalizált és automatizált könyvelésünkkel nem csak naprakész, valós adatokat tudunk szolgáltatni, abban is segíthetünk, hogy az adott vállalkozásnak milyen formában érdemes működnie.

40

fős könyvelői iroda

100 %-os

sikerráta

100

könyvelt cég évente

Minden témában otthon vagyunk

Az alapításunk óta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Irodánk fontosabb mérfölkövei

1996

Könyvelőirodánk 1996-ban indult családi vállalkozásként. Az elmúlt több mint 23 év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy ügyfeleink az elérhető legmagasabb és legkomplexebb szolgáltatást kapják irodánktól. Erőfeszítéseinket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mára a kis családi vállalkozás közel 40 fős csapattal és mintegy 600 könyvelt partnerrel büszkélkedhet!

2009

Partnereink színvonalasabb kiszolgálása érdekében 2009-től folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, így ma már az alapvető könyvelési tevékenységen túl székhelyszolgáltatással, adótanácsadással, biztosítási- és hitel közvetítéssel is rendelkezésére állunk minden régi és leendő új Ügyfelünknek.

2022

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. 

A hozzánk forduló cégek csupán 10% -ával dolgozunk együtt

Több, mint 700 ügyfelünk közt társas- és egyéni vállalkozások, illetve civil szervezetek is szerepelnek, köztük építő-, és vendéglátóipari cégekkel, webáruházakkal. Otthon vagyunk többek között adóhatósági ügyekben, Áfa könyvelésben, és hitelmínősítésekben.

Korszerű könyvelés

Fő profilunk az egyéni- és társas vállalkozások (Bt., Kkt., Kft., Zrt.), valamint a non-profit szervezetek, alapítványok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése és az ezzel járó adminisztratív feladatok ellátása.

Haladva a kor és a technika elvárásaival mára kiemelkedően nagy tudásra és gyakorlatra tettünk szert webshopok, webáruházak könyvelésében is!

Partnereink érdekében

Egy igazán jó könyvelő iroda nem csak attól jó, hogy ügyfelei számára pontosan, precízen, határidőre elvégzi a feladatát, és eközben betartja a jogszabályi követelményeket.

Mi azt várjuk el magunktól, hogy szakértelmünk és szaktudásunk hatékonyan támogassa az Ön cégének eredményes működését. Üzletviteli és adózási tanácsainkkal igyekszünk hozzájárulni, hogy partnereink maximalizálhassák nyereségüket. A jogszabály adta kereteket pedig nem csupán betartjuk, a törvény adta lehetőségeket partnereink javára fordítjuk!

Hosszútávú előnyök

Tevékenységünk fontos jellemzője a közvetlenség és rugalmasság az Ügyfelekkel szemben, illetve a profizmus és megbízhatóság, ha a szolgáltatásainkról van szó.

Célunk, hogy partnereinkkel hosszú távon működjünk együtt, közös munkánkkal helyzetüket a napi problémák megoldásán túl, messzemenően is javítsuk.

Munkatársaink
Tulajdonos ügyvezető igazgató

Keller Tibor

Email: keller.tibor@keller-iroda.hu
Mobil: 0620 936 0909

Operatív igazgató

Szentes Vidor

Email: szentes.vidor@keller-iroda.hu
Mobil: 0620 220 4982

Számviteli vezető – Speciális ügyek

Juhász Anita

Email: juhasz.anita@keller-iroda.hu
Mobil: 0630 701 7361

Vezetői Asszisztnes

Helmeczi Rozália

Email: helmeczi.rozalia@keller-iroda.hu
Mobil: 0630 222 5651

Titkárságvezető

Végh Márta

Email: vegh.marta@keller-iroda.hu
Mobil: 0630 448 8756

Könyvelői csoportvezető munkatársaink
Könyvelői csoportvezető

Bujdosó András

Email: bujdoso.andras@keller-iroda.hu
Mobil: 0630 162 1533

könyvelői csoportvezető

Király Réka

Email: kiraly.reka@keller-iroda.hu
Mobil: 0630 162 1478

könyvelői csoportvezető

Ragány Tünde

Email: juhasz.anita@keller-iroda.hu
Mobil: 0630 701 7361

TB és bérszámfejtői csoportvezető

Baranyai Gabriella

Email: baranyai.gabriella@keller-iroda.hu
Mobil: 0630 448 4543

Nyitott pozíciók könyvelői irodánknál

Könyvelő

Szeretnél egy nyugodt, kiszámítható helyen dolgozni? Csatlakozz hozzánk, Velünk bátran építheted a karriered és gyűjthetsz élesben tapasztalatot egy dinamikus cégnél egy komoly pozícióban miközben egy jó kedélyű, profi csapat biztosít a támogatásáról.

keller (21)

Könyvelő

Szeretnél egy nyugodt, kiszámítható helyen dolgozni? Csatlakozz hozzánk, Velünk bátran építheted a karriered és gyűjthetsz élesben tapasztalatot egy dinamikus cégnél egy komoly pozícióban miközben egy jó kedélyű, profi csapat biztosít a támogatásáról.

keller (6)
Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!