Rólunk

Könyvelőirodánk 1996-ban indult családi vállalkozásként. Az elmúlt több, mint 23 év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy ügyfeleink az elérhető legmagasabb és legkomplexebb szolgáltatást kapják irodánktól. Professzionális munkák a nálunk dolgozó kollégák szakmai hozzáértésén, folyamatos képzésén és irodánk családias hangulatán alapszik! Hitvallásunk eredményét mi sem bizonyítja jobban, hogy mára ez a hajdani „kis családi” vállalkozás több, mint 30 fő főállású foglalkoztatottal és mintegy 600 könyvelt partnerrel büszkélkedhet!

Fő profilunk az egyéni- és társas (Bt., Kkt., Kft., Zrt.) vállalkozások, valamint a non-profit szervezetek, alapítványok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése és az ezzel járó adminisztratív feladatok ellátása. Haladva a kor és a technika elvárásaival kiemelkedően nagy tudásra és gyakorlatra tettünk szert webshopok, webáruházak könyvelése terén is!

Egy jó könyvelő és egy jó könyvelő iroda nem csak attól jó, hogy ügyfelei számára pontosan, precízen, határidőben, a jogszabályi követelmények nyújtotta lehetőségek maximális betartása mellett végzi a könyvelői feladatokat! Jogos elvárás ma már, hogy szakértelmünk és szaktudásunk segítse üzletviteli és adózási tanácsokkal az eredményes működést, így maximalizálva partnereink nyereségét!

Tevékenységünk fontos jellemzője a közvetlenség és rugalmasság az Ügyfelekkel szemben, valamint a profizmus és megbízhatóság a szolgáltatásaink területén. Célunk, hogy partnereinkkel hosszú távon működjünk együtt, közös munkánkkal helyzetüket a napi problémák megoldásán túl, hosszú távon is javítsuk.

Partnereink színvonalasabb kiszolgálása érdekében 2009 óta folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, így ma már az alapvető könyvelési tevékenységen túl székhelyszolgáltatással, adótanácsadással, biztosítási- és hitel közvetítéssel is rendelkezésére állunk minden régi és leendő új Ügyfelünknek.

Mask group (6)
Keller Tibor

Ügyvezető, tulajdonos
Email: keller.tibor@keller-iroda.hu

Szentes Vidor

Ügyvezető, tulajdonos
Email: szentes.vidor@keller-iroda.hu

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!