Cégcsoportok kialakítása és átalakítása

Ne veszítsen a hátrányos cégforma miatt!

Mi megtaláljuk az Ön számára megfelelő működési modellt!

6

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

mstengineering2
magyar_telekom
logo1
straumann

700+

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Öné a cég, miénk az adminisztráció

Üzleti-, és adótanácsadóink mellett jogi szakértők bevonvásával állapítjuk meg a legelőnyösebb modellt. Kézben tartjuk a teljes folyamatot az elejétől a végéig, így Ön nem kell leragadjon az adminisztratív részleteken, és foglalkozhat a cégével.

Meglévő és új cégcsoportok

Új és meglévő cégcsoportok kialakításában üzleti és adótanácsadóink jogi szakértő bevonásával segítenek az adózásilag és jogilag megfelelő működési modellek és formák kiválasztásában (pl. üzemeltetés és vagyonkezelés különválasztása, holding szerkezet, üzletágak kiválása).

Minden tanácsadás

Egy átvilágítás vagy új stuktúrák esetén minden tanácsadás az elképzelések meghallgatásával kezdődik, ezt követően adunk tanácsot ügyfeleinknek, hogy milyen lehetőségeik vannak, amelyek közül ajánlásokat teszünk a tapasztalataink alapján.

Összeolvadások és kiválások

Összeolvadások és kiválások esetében is teljes management szolgáltatást nyújtunk, összefogjuk az ügyvéd, könyvvizsgáló munkáját, hogy a teljes folyamatot az elejétől a végéig kézben tartjuk, hogy az ügyfél a saját cégével tudjon foglalkozni, ne az adminisztratív részletekkel.

Átvesszük a menedzsmentet

Levesszük ügyfeleink válláról a menedzsment terhét: az ügyfél döntését követően segítjük őt az elképzelés megvalósításában. A folyamat során teljes csapattal, könyvvizsgálóval és ügyvéddel állunk rendelkezésére.

Teljes üzletágak

Teljes üzletágak értékelését és azok új cégbe történő apportálását is ugyanígy vállaljuk, úgynevezett kedvezményezett eszközátruházás keretein belül, melynek során az üzletágakat akár külön is választhatjuk.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogyan lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Minden esetben alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindazt megtehessünk ügyfeleink érdekében, ami lehetséges.

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

A cégcsoportok szakértője

Naprakészen tartott szaktudásunk mellett saját tapasztalatból is ismerjük a különféle cégcsoportok kialakításával, cégek összeolvadásával és kivonásával járó könyvelési kihívásokat.

A folyamat során mindig az ügyfél igényeit tartjuk szem előtt, hogy a törvényi keretek közt legelőnyösebb megoldást valósíthassuk meg!

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!