Naprakész és szakavatott adótanácsadás

Adóügyi főosztályunk vezetője 12 éven át volt az adóhatóság munkatársa

Tel: +36 (20) 666 4433

Cégre szabott adótanácsadás

Több évtized tapasztalata

Több, mint 25 éve foglalkozunk adótanácsadással változatos ügyfélkörnek, és mostanra már évi 80 adóellenőrzést menedzselünk le 100%-os sikerrátával.

Naprakész tudás

Nagy kihívás a cégek számára, hogy időben megtudják, milyen mértékeben érinti őket a hazai adórendszer folyamatos változása. Csapatunk folyamatos képzésének hála minden munkatársunk aktívan követi a rendszert.

Legális adómegtakarítás

A nemzetközi és hazai adórendszerek számos jogszerű adótervezési konstrukciót kínálnak. Mi feltárjuk Önnek azokat a legális lehetőségeket, melyekkel jelentős adómegtakarítása származhat, és elkerülheti a fölösleges adóterhelést.

Csökkentjük adóterhelését

Adózási konstrukciókkal segítünk csökkenteni ügyfeleink adóterhelését és egyúttal feltárjuk a számviteli, adózási gyakorlatukban megjelenő kockázatokat, mind a hazai, mind a nemzetközi adórendszer alapján.

Adó és számviteli audit

Előzetes adó és számvitelei audit során jelentős segítséget nyújtunk az adóellenőrzésekhez és kiutalás előtti ellenőrzésekhez kapcsolódó felkészülésben, felkérésre részt veszünk a NAV ellenőrzésekben is.

NAV képviselet

Felkérés esetén menedzseljük az adóellenőrzést ügyfeleink pénzügyi-adózási érdekeit képviselve. Komplex adózási kérdésekben állásfoglalás kéréseket fogalmazunk meg és terjesztünk a NAV és NGM illetékes szervei felé.

Nehezen látja át adóügyeit?

Az Ön nyelvén beszélünk, és szót értünk a NAV-al is

Nem kommunikálunk bonyolult könyvelői szakzsargonokban. Az Ön és cége számára legkedvezőbb adózási és könyvelési megoldások érthető bemutatásával segítjük a magabiztos döntéshozatalban.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

3 fős

adótanácsadói csapat

80

adóellenőrzés évente

100 %-os

sikerráta

Ön nyugodtan gondol cége adóügyeire?

Tudja biztos kezekben könyvelését!

Könyvelő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk  széleskörű szakértelmét dedikált könyvelés szakmai vezetőnek, és adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja! 

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!