Bérszámfejtés, TB ügyintézés

Ne veszítsen a bérszámfejtésen!

Mi optimalizáljuk a költségeket, és megtaláljuk az Ön cégének megfelelő foglalkoztatási formát!

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

mstengineering2
magyar_telekom
logo1
image 5
image 10

700+

társas vállalkozás könyvelése​

40

fős könyvelői iroda

98%-os

ügyfélelégedettség

Mindig precíz bérszámfejtés

Évente több száz SZJA bevallás pontos kalkulációját készítjük el a folyton változó jogszabályok folyamatos követésével.

Megfelelő foglalkoztatási forma

A költségek optimalizálását szem előtt tartva fontosnak tartjuk, hogy a különféle, eltérő foglakoztatási formák közül megtaláljuk azt, ami a vállalkozás és a foglalkoztatottak elégedettségét legjobban szolgálja.

Gördülékeny bérszámfejtés

Vállaljuk a havi bérszámfejtést és azzal kapcsolatos nyomtatványok elkészítését (bérlap, utalási listák, stb), jövedelmek és járulékok elektronikus adatszolgáltatását, bérfeladás készítését, és a dolgozói levonások, cafeteria rendszer nyilvántartását.

Naprakész tudás

A folyamatos jogszabályi változások és a meglévő szabályozás szerteágazó rendelkezései miatt különös figyelmet fordítunk arra, hogy szakmailag felkészült, gyakorlott kollégáink folyamatos továbbképzésben részesüljenek.

Adók, bérstatisztikák

Készítünk fizetendő adó-, és járuléklistát, bérstatisztikát, bevallást az államháztartással szembeni kötelezettségekről és követelésekről, illetve dolgozói egységek (munkahelyek) szerinti nyilvántartást.

Pontos kalkuláció

Egy vállalkozás költségeinek meghatározó tényezője a munkavállalóknak kifizetett bérek és azok járulékai, ezért a bérek pontos kalkulációja kiemelten fontos terület ügyfeleink számára.

TB, kilépések, belépések

Készítünk TB ellátásokhoz kapcsolódó munkáltatói igazolásokat, melyeket továbbítunk az illetékes hatóságok felé. Vállaljuk a munkavállalók be- és kiléptetésével kapcsolatos bejelentések megtételét, illetve a TB kifizetőhelyi számfejtést és azzal kapcsolatos adatszolgáltatásokat.

SZJA bevallások elkészítése

Évente több száz SZJA bevallást készítünk el ügyvezető ügyfeleink számára, ami tartamazza a munkaviszonyból, tagik jogviszonyból, osztalék, ingatlan bérbeadás vagy értékpapír ügyletekből származó jövedelem bevallását és kedvezmények érvényesítését is.

Mask group (8)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Tudja biztos kezekben vállalkozása bérszámfejtését

Bérszámfejtő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk széleskörű szakértelmét dedikált bérszámfejtés szakmai vezetőnek, és adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja!

Mask group (6)

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!