Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálatunk biztos pont vállalkozása számára!

Könyvelésben szerződött ügyfeleinknek: digitalizált folyamatok, profi képviselet.

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

magyar_telekom
logo1
straumann
mstengineering2
image 5
image 10

30+

IT cég könyvelése

500+ fő

számfejtése a szektorban

300 millió

adómegtakarítás évente a KIVA segítségével

Professzionális székhelyszolgálat

Küldeményeiről külön dedikált székhelyszolgálati csapatunk gondoskodik, beérkező számláit pedig egyenesen könyvelőjéhez továbbítjuk!

Kerülje el a kellemetlenségeket

Ha már sokszor került kellemetlen helyzetbe a szolgáltatók, partnerek előtt, mert postai küldeményeit nem kapta meg, vagy megkímélné magát attól, hogy a hivatalos szervek egy esetleges ellenőrzés miatt váratlanul felkeressék otthonában, segítünk!

Megbízó képviselete

A Megbízót egy esetleges székhelyszolgáltatás ellenőrzéskor képviseljük. Ehhez a elegendő biztosítani részünkre a szerződéskötés létrejöttekor az aktuális cégiratokat, illetve a változásokról a módosító iratokat, továbbá a küldemények átvételéhez szükséges postai meghatalmazást.

Küldemények

A székhelyre érkező küldeményeket még aznap, de legkésőbb a kézbesítést követő munkanapon e-mailben továbbítjuk, a könyvelésre vonatkozó küldemények pedig a cégreferens könyvelő részére átadásra kerülnek.

Minimális ügyintézési idő

A székhelyszolgáltatás létrehozása csak pár lépés: a Megbízónak az általunk aláírt székhelyhasználati nyilatkozatot el kell küldenie a megbízott ügyvédnek, aki továbbítja ezt a Cégbíróság felé, így a székhely bejegyzésre kerül.

Iratok átvétele

A Megbízó kérésére – amennyiben nem a Megbízó jár el, úgy a meghatalmazás ellenében – postai úton érkezett iratokat átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírásával nyitvatartási időben előre egyeztetett időpontban átadjuk.

Székhelyszolgálat indítása

A megbízási szerződés, valamint a postai küldemények átvételéhez szükséges postai meghatalmazás mindkét fél által aláírásra kerül, a cégtábla kihelyezéséről gondoskodunk, a székhelyszolgáltatás tényét bejelentjük a NAV felé.

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Profi székhelyszolgálat

Dedikált székhelyszolgálati csapatunk minden küldeményt átvesz és még adott napon, vagy legkésőbb másnap továbbítja Önnek. Nincs sorbanállás a postán, nincs elveszett levél! Beérkező számláit pedig egyenesen könyvelőjéhez továbbítjuk!

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!