Cégeladás, felvásárlás átláthatóan

Felmérjük az üzleti kockázatot, segítünk az átvilágításban!

Kerülje el a meglepetéseket!

A magabiztos alkupozíció kulcsa, hogy tisztában legyen az adásvétel értékével. Mi segítünk az értékmeghatározásban, átvilágításban, de üzleti tervek elkészítését is vállaljuk.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Több, mint 25 év tapasztalat

Cégek átvilágítása

Vállaljuk cégek átvilágítását adó, illetve üzleti kockázat szempontjából. Amennyiben ügyfelünk céget kívánna venni, segítünk biztos döntést hozni a felvásárolni tervezett válllalkozás teljes átvilágításával, így elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket.

Értékmeghatározás

Az értékmeghatározás egyaránt a fontos, akár felvásárolni kíván, akár eladásra készít elő egy céget, cégcsoportot. Legyen pontosan tisztában az értékekkel és hátrányokkal, és kössön minden körülmények közt előnyös üzletet!

Üzleti tervek

Vállaljuk üzeleti tervek elkészítését, hogy szakembereink segítségével tiszta és könnyen átlátható módon tudja felkészíteni vállalatát az eladásra. Az adminisztratív részleteket bízza ránk, és koncentráljon az üzletkötésre!

Cégek jogi átvilágítása

Vállalatok jogi átvilágítása során üzleti-, és adószakértőink jogi szakemberek segítségével mérik fel a lehetséges kockázati tényezőket. Legyen tisztában az érintettek hátterével és érdekszférájával, hogy megfontolt és alapos döntéseket hozhass.

Adminisztrációs terhek

Adózási és átvilágítást előkészítő anyagot is segítünk összeállítani, mely nagyban hozzájárul, hogy könnyen átlátható formában tudja eladásra felkínálni a cégét. Ne veszítsen vevőt a kibogozhatatlan adnimisztráció miatt!

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogy lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Ügyfeleink 98%-a elégedett a munkánkkal

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

A cégeladások szakértő irodája

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!