IT vállalkozások könyvelése

Automatizált és naprakész IT szektor könyvelés

100%-ban digitalizált könyvelésünkkel valós idejű információkat kap

8

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

image 24
image 34
image 38

Több, mint

30+

IT cég könyvelése

Több, mint

500 fő

számfejtése a szektorban

300 millió

adómegtakarítás évente a KIVA segítségével

21.századi könyvelés,
25 év tapasztalata

Több, mint 25 éve foglalkozunk könyveléssel, a hazai piac minden sajátosságával találkoztunk már. Digitalizált és automatizált könyvelésünkkel nem csak naprakész, valós adatokat tudunk szolgáltatni, abban is segíthetünk, hogy az adott vállalkozásnak milyen formában érdemes működnie.

Digitális könyvelés

Megfelelően felkészült iroda vagyunk, hogy a teljes könyvelést digitálisan, sőt, amit csak lehet automatizáltan könyveljünk, közvetlenül a partnerek adatbázisához kapcsolódva. Mindezt pontosan és zökkenőmentesen.

Maximális hatékonyság

Az automatizált rendszerek mellett a hatékonyság érdekében minden vevőt beolvasunk, minden szállítói számlát a NAV XML beolvasással egyeztetjük, hogy ügyfeleink feltöltötték-e a számlákat.

Megfelelő adózási forma

Üzleti és adótanácsadóink jogi szakértő bevonásával segítenek az adózásilag és jogilag megfelelő működési modellek és formák kiválasztásában (pl. üzemeltetés és vagyonkezelés különválasztása, holding szerkezet, üzletágak kiválása).

Kedvezőbb áron

Költséghatékonyan tudjuk vállalni webáruházak könyvelését, mint azon irodák, akik még nagyobb arányban emberi munkaerővel dolgozzák fel a bizonylatokat. A digitalizált könyvelői folyamat így nem csak kényelmesebb, de költséghatékonyabb is ügyfeleink számára.

Maximális precizitás

Az emberi hibák kiküszöbölését az automatizált folyamatok segítik, emellett alapos és rendszeres ellenőrzéssel teszünk róla, hogy partnereink könyvelése hónapról hónapra rendben legyen.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogyan lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeihez igazodva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Jelentős IT könyvelési tapasztalat

Számtalanszor kezeltünk már informatikia cégek által nyerhető pályázatokkal kapcsolatos könyvelési, elszámolási, illetve technikai feladatokat.

Rendszeresen vezetjük cégen belül előállított immateriális jószágok, szoftverek, know-how-k és licenszek nyilvántartását, könyveljük ezek aktiválását, elszámolását, avagy költségként való kivezetését.

Gyakran fordítjuk a jogdíjak bevételéből származó társasági adókedvezmények érvényesítését is ügyfeleink javára.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Az IT szektorra szakosodott könyvelőiroda

Egy gyorsan fejlődő iparág, ahol jelentős adatmennyiséggel kell megbirkózni.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!