Válasszon tapasztalt munkaügyi képviselet!

Ügyfeleink munkavállalóinak száma meghaladja a tízezer főt

Tel: +36 (20) 666 4433

Otthon vagyunk a munkaügyekben

Munkaügyi ellenőrzések

A különböző munkaügyi ellenőrzések során az eljáró hatóság által megállapított hiányosságok védelme, fellebezés, vagy csak a munkaügyi képviselet ellátásában az elmúlt évtizedekben jelentős gyakorlatra tettünk szert.

Házon belüli eljárások

Egy alkalmazott figyelmeztetésének, szankcionálásának, elbocsátásnak vagy jutalmazásnak jogi hátterével, esetleges jogkövetkezményeivel, vagy adóvonzatairólval kapcsolatban irodánk szaktudására és javaslataira maximálisan támaszkodhat. 

Megfelelő foglalkoztatási forma

A költségek optimalizálását szem előtt tartva fontosnak tartjuk, hogy a különféle foglakoztatási formák közül megtaláljuk azt, ami a vállalkozás és a foglalkoztatottak megelégedettségét szolgálja.

Naprakész tudás

A folyamatos jogszabályi változások és a meglévő szabályozás szerteágazó rendelkezései miatt különös figyelmet fordítunk arra, hogy a szakmailag felkészült, gyakorlott kollégáink folyamatos továbbképzésben részesüljenek.

Rendszeres továbbképzés

Könyvelő csapatunk sok éves gyakorlatát és széleskörű tapasztalatait folyamatos és rendszeres továbbképzésekkel tartjuk naprakészen: így tisztában vagyunk a hatályos jogszabályokkal, rendelkezésekkel és előírásokkal.

Az Ön érdekeit nézzük

Munkánk minden részletét vezető szemlélettel, a tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva végezzük, azokat figyelembe véve teszünk javaslatokat. Mindeközben a tudomásunkra jutott üzleti információkat bizalmasan, maximális diszkrécióval kezeljük.

Nehezen látja át a munkaügyi jog szabályozást?

Az Ön nyelvén beszélünk

Nem kommunikálunk bonyolult könyvelői szakzsargonokban. Az Ön és vállalkozása számára legelőnyösebb könyvelési és adózási lehetőségeket érthetően magyarázzuk el, hogy Ön mindig magabiztos és megfontolt döntéseket hozhasson.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

40

fős könyvelői iroda

100 %

-ban digitalizált folyamat

100

könyvelt cég évente

Ön nyugodtan gondol cége könyvelésére?

Tudja biztos kezekben könyvelését!

Könyvelő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk  széleskörű szakértelmét dedikált könyvelés szakmai vezetőnek, és adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja! 

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!