Alkalmazható pénzügyi tanácsadás

Mi nem egy főkönyvet adunk, aktívan segítünk a tételek értelmezésében

Tel: +36 (20) 666 4433

Megválaszoljuk pénzügyi kérdéseit!

Hitel kérelem

Nincs olyan hét, hogy ne segítenénk egy hitel kérelem összeállításában, a szükséges dokumentumok elkészítésében, és segítünk, hogy  egy hitelbírálat, vagy felülvizsgálati kérelem során magabiztosan tudjoni válaszolni bármilyen felmerülő kérdésre.

Információk első kézből

A legtöbb Magyarországon működő pénzintézettel kapcsolatban állunk ügyfeleink révén, így az egyes termékekről, árazási lehetőségekről, speciális megoldási lehetőségekről mindig első kézből kapunk információt.

Széleskörű tapasztalat

Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk nem csak könyvelési, de egyéb pénzügyi kérdéseikkel is. Lehetnek ezek szerződések, hitelszerződések, lízingszerződések, befektetési lehetőségek, vagy hitelfelvétel előtti segítség kérés.

Átfogó pénzügyi tanácsadás

Ha nem tudja eldönteni, hogy a tucatnyi piacon lévő ajánlat között mi a különbség, az Ön számára melyik lenne ideális, vagy tart a szerződésbe foglaltaktól, mi segítünk választ találni ezekre a kérdésekre.

Precizitás, pontosság

Nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására, és munkánkat modern eszközökkel, a lehető legalaposabban végezzük. Mindazonáltal felelősségbiztosításunk révén akár anyagi felelősséget is tudunk vállalni az esetlegesen elkövetett, munkánkból adódó hibákért, tévedésekért vagy mulasztásokért.

100%-ban automatizált

Digitalizált és teljes mértékben automatizált folyamatainknak köszönhetően akár személyes jelenlét nélkül is pontosan és zökkenőmentesen végezzük bármilyen vállalkozás  könyvelését, az adatokat akár közvetlenül az ügyfél nyilvántartó rendszeréből nyerjük ki.

Nehezen látja át pénzügyeit?

Az Ön nyelvén beszélünk

Nem kommunikálunk bonyolult könyvelői szakzsargonokban. Az Ön és cége számára előnyösebb könyvelési lehetőségeket, megszüntetendő problémaforrásokat érthetően adjuk át, így mindig magabiztos, megfontolt döntést hozhat.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

40

fős könyvelői iroda

100 %

-ban digitalizált folyamat

100

könyvelt cég évente

Ön nyugodtan gondol cége pénzügyeire?

Tudja biztos kezekben könyvelését!

Könyvelő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk  széleskörű szakértelmét dedikált könyvelés szakmai vezetőnek, és adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja! 

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!