Független pénzügyi tanácsadás

Nem csak egy főkönyvet nyomtatunk,
a céljait segítünk elérni.

Tel: +36 (20) 666 4433

Megválaszoljuk pénzügyi kérdéseit!

Hitel kérelem

Nincs olyan hét, hogy ne segítenénk egy hitel kérelem összeállításában, a szükséges dokumentumok elkészítésében, és segítünk, hogy  egy hitelbírálat, vagy felülvizsgálati kérelem során magabiztosan tudjoni válaszolni bármilyen felmerülő kérdésre.

Információk első kézből

A legtöbb Magyarországon működő pénzintézettel kapcsolatban állunk ügyfeleink révén, így az egyes termékekről, árazási lehetőségekről, speciális megoldási lehetőségekről mindig első kézből kapunk információt.

Széleskörű tapasztalat

Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk nem csak könyvelési, de egyéb pénzügyi kérdéseikkel is. Lehetnek ezek szerződések, hitelszerződések, lízingszerződések, befektetési lehetőségek, vagy hitelfelvétel előtti segítség kérés.

Átfogó pénzügyi tanácsadás

Ha nem tudja eldönteni, hogy a tucatnyi piacon lévő ajánlat között mi a különbség, az Ön számára melyik lenne ideális, vagy tart a szerződésbe foglaltaktól, mi segítünk választ találni ezekre a kérdésekre.

Precizitás, pontosság

Nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására, és munkánkat modern eszközökkel, a lehető legalaposabban végezzük. Mindazonáltal felelősségbiztosításunk révén akár anyagi felelősséget is tudunk vállalni az esetlegesen elkövetett, munkánkból adódó hibákért, tévedésekért vagy mulasztásokért.

100%-ban automatizált

Digitalizált és teljes mértékben automatizált folyamatainknak köszönhetően akár személyes jelenlét nélkül is pontosan és zökkenőmentesen végezzük bármilyen vállalkozás  könyvelését, az adatokat akár közvetlenül az ügyfél nyilvántartó rendszeréből nyerjük ki.

Független pénzügyi tanácsadóra van szüksége?

Az Ön érdekeit képviseljük

Független pénzügyi tanácsadóként a pénzügyi szektortól függetlenül, az Ön igényeit maximálisan ismerve segítünk eligazodni a pénzintézetek és biztosítók nehezen érthető világában.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

40

fős könyvelői iroda

100 %

-ban digitalizált folyamat

100

könyvelt cég évente

Ön nyugodtan gondol cége pénzügyeire?

Pénzügyi döntéseiben is partnerei vagyunk

A hitelfelvételtől a befektetésig, a hitelszerződések apróbetűs részeinek megismerésén át hosszú út vezet a biztos pénzügyi döntések meghozatalához. Irodánk segít Önnek és vállalkozásának mindig magabiztos döntés hozni.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!