15 milliárd Ft visszaigényelt Áfa csak az elmúlt 5 évben

Igényelje vissza 100%-át annak, ami jogosan jár az adott időszakban!

Folyamatos és egyszeri visszaigénylések

Az utóbbi években több, mint 15 milliárd forintnyi Áfát igényeltünk vissza éttermi partnereinknek, export kereskedelmi és gyártó cégeknek, építőipari vállalkozásoknak és számos más ügyfelünknek.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Több, mint 25 év tapasztalat

Folyamatos és egyszeri Áfa

Áfa visszaigénylések terén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk, akár a vállalkozás tevékenységéből adódóan havi rendszeres, akár 1-1 projekt vagy beruházás kapcsán történő visszaigénylésről van szó.

Vállalkozás cash-flow

Vállalkozása cash flow-ja kapcsán kiemelten ügyelünk, hogy a lehető legrövidebb ideig befolyásolja csak a finanszírozanfó Áfa összege. Folyamatosan Áfát visszaigénylő ügyfeleinknek ezért minden év elején egyedi kérelem alapján elintézzük, hogy havi ÁFA bevallók legyenek.

A megbízható adózási státusz

A megbízható adózási státusz elérése illetve megtartása érdekében folyamatosan visszaigénylő ügyfeleinknél minden bevallási és befizetési kötelezettségét kiemelten nézünk. Így lesz a kiutalási idő a lehető legrövidebb.

Preventív adótanácsadás

Preventív adótanácsadásunk során minden egyes visszaigénylési időszakot átnézünk még a visszaigénylés beadása előtt, hogy ügyfeleink biztosak lehessenek benne, hogy a visszaigényelt adót vissza is kapják, és egy esetleges ellenőrzésen sem éri őket semmilyen “meglepetés”.

Javítandó tételek

Javítandó tételek esetén jelzést adunk az ügyfélnek és a közös megoldás keresése után adjuk be csak az ÁFA visszaigénylést. Lakó ingatlanok esetén például bekérjük ügyfeleinktől a dokumentációt, hogy ellenőrizzük, az ingatlanok valóban beleesnek-e az 5% Áfa körbe?

Minden számlát bekérünk

A NAV rendszere alapján minden számlát bekérünk ügyfelünk számára, amit partnerei kiállítottak, ám a partner nem adta le digitálisan a könyvelő iroda részére. Így ügyfeleink a jogosan visszajáró ÁFA-nak a 100%-t vissza tudják igényelni az adott időszakban és nem később.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Ügyfeleink 98%-a elégedett a munkánkkal

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

15 milliárd Ft visszaigényelt Áfa

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!