Vendéglátásban az egyik legtapasztaltabb

A szállodaipartól a mozgó vendéglátásig több, mint 50 cég sikeréhez járultunk hozzá

Kockázatmentes könyvelés

A jogosan visszajáró Áfában jelentős profit állhat, aminek a visszaigénylése gyakran okoz fejfájást, sokan tartanak egy esetleges adóhatósági ellenőrzéstől. Könyvelőirodánk több évtizedes gyakorlattal rendelkezik abban, hogy egy olyan pályára állítsuk a vállalkozását, ahol folyamatosan vissza tudjuk igényelni Önnek az Áfát.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Több, mint 51 vendéglátóhelyet könyvelünk

Újrakönyvelés

Akár több év újrakönyvelését is vállaljuk, hogyha jelentős Áfa a tét, és ezzel az ügyfél. Drasztikusnak tűnhet, de sok esetben érdemes megtenni a lépést, hiszen az évek alatt vissza nem igényelt Áfa tetemesre nőhet.

Havi rendszeres visszaigénylés

Ahol csak lehet, kerüljük a késett visszaigénylést, a  beérkező számlákat minden hónapban tételesen összevetjük a NAV-nál lejelentett számlákkal, hogy minimalizáljuk a kimaradt számlák okozta hibalehetőségeket.

Rövid Áfa finanszírozás

Kreatív megoldásainkkal törekszünk rá, hogy a lehető legrövidebb időre kelljen a vállalkozónak finanszíroznia az Áfát: megbízható adózói státuszban tartjuk, Áfa gyakorítást igénylünk, és a beérkező számlákat havonta tételesen ellenőrizzük.

Digitális, automatizált

Megfelelően felkészült iroda vagyunk, hogy a teljes könyvelést digitálisan, sőt, amit csak lehet automatizáltan könyveljünk, közvetlenül a partnerek adatbázisához kapcsolódva, akár személyes jelenlét nélkül is pontosan és zökkenőmentesen.

Átvilágítás, tanácsadás

Első lépéséként egy alapos átvilágítással mérjük fel a vállalkozást adókockázat szempontjából. Ezt követően tanácsot adunk, hogy a kockázatmentes Áfa visszaigényléshez mely számlákat vegye ki a könyvelésből.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk vállalkozások vásárlásában, összeolvadásában, eladásában. A pénzügyi kockázatok feltárásán túl a szervezeti és működési kockázatokat is fel tudjuk mérni, melyek a sikeres továbbműködtetéshez vagy beolvasztáshoz szükségesek.

Hatékony könyvelés,

egyszerű kommunikáció

Irodánk 25 éve nyújt könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Vendéglátóhelyekre szakosodott iroda

Egy összetett iparág, ahol a különösen fontos az emberi tényező és a minőségi szolgáltatás.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!