Szálláshely szolgáltatás a koronavírus alatt: így csináljuk mi!

Miközben a koronavírus lassacskán nem csupán egyes cégeket, hanem egész iparágakat, teljes gazdasági szektorokat dönt be, kiemelten fontossá válik a kékgalléros munkaerő higiénikus és biztonságos elszállásolása, hogy a vállalatnál ne harapózzon el futótűzként a kór. A Staff House Zrt. mindeddig kiemelkedően, sikeresen megfelelt a kihívásnak, mert idejében meghozta azokat a szigorú óvintézkedéseket, amelyek hozzájárultak az általa biztosított közösségi lakóhelyeken elszállásolt munkavállalók egészségének megőrzéséhez.

Hogyan intézkedtünk, hogy megelőzzük a járvány terjedését?

Szolgáltatásunk vállalt színvonalának és folyamatosságának, illetve elsősorban a lakók (és munkatársaink) egészségének, munkaképességének megőrzése érdekében időben meghoztunk néhány olyan elővigyázatossági határozatot a szálláshelyeinkre vonatkozóan, amelyek hosszabb távon kiválóan beváltak.

Mindenekelőtt ütőképes operatív stábot alakítottunk a speciális helyzet kezelésére, és a járvány terjedésének gátat szabó, saját eljárásrendet dolgoztunk ki (Staff House Havaria Protokoll), amelynek egyik alapvető eleme a lakókkal való folyamatos, anyanyelvi kommunikáció.

A takarítási eljárást még az eddigiekhez képest is intenzívebbé és még gyakoribbá tettük, sőt a szobák professzionális fertőtlenítéséről is gondoskodunk.

A személyi védekezés fontossága

De nem csupán a lakóhely higiéniájának és egészséges légkörének szenteltünk kiemelt figyelmet, hanem a személyi védekezés támogatásának is. Speciális kézmosókkal és fertőtlenítő szerekkel láttuk el a lakókat, sőt vitaminokkal is támogattuk immunrendszerük hatékony működését. Népszerű közösségi tereinket, amelyek külön hozzájárulnak szálláshelyeink vonzerejéhez, a közösség jólléte érdekében kénytelen voltunk lezárni, ugyanakkor izolált szállásolást alkalmaztunk, hogy elejét vegyük a problémáknak, és folyamatosan jól informáltak maradtunk, tartottuk a kapcsolatot a hatóságokkal.

Mik az eredményeink?

Milyen eredménnyel jártak ezek a késlekedés nélkül megtett biztonsági lépések? Büszkén elmondhatjuk, hogy a március közepe óta tartó kiemelt védekezésünk több mint két hónapja alatt mindössze 2, azaz kettő Covid-19 fertőzés társítható szolgáltatásunkhoz, amely 6400 ágyra és több mint 450.000 szálláshelyeinken töltött éjszakára terjedt ki ebben az időszakban. Időközben mindkét kedves lakónk felgyógyult, és azóta sem történt se tömeges, se továbbfertőzés az épületeinkben.

Ez a statisztika kiemelkedő a jelenlegi körülmények között, amikor a közösségi szálláshelyek egyik napról a másikra fertőzési gócpontokká válhatnak. A Staff House félszáz épületében azóta is megszakítás nélkül, stabilan működik minden szolgáltatásunk, miközben operatív stábunk szorosan lépést tart a helyzet alakulásával, hogy lehetőség szerint kiiktasson minden olyan járványügyi kockázatot, amely ügyfelei cégének magas színvonalú túlélését, alkalmazottainak egészségét veszélyeztetheti

Érdekli, hogy mivel kínálunk a puszta szálláshelynél sokkal többet partnereinknek? Tudjon meg többet szolgáltatásainkról!