Csapatunk

100 fős szakértői személyzetünk gondoskodik arról, hogy a szálláshelyeken minden rendben legyen. A munkaidőn kívüli gondoskodást, kapcsolattartást, problémakezelést a Staff House képes biztosítani vállalata számára. Felejtse el a napi vesződséget, ellenőrző körutakat, fáradságos utánajárást! Mi azért vagyunk, hogy az Ön dolgozói pihenten, tettre készén érkezzenek nap mint nap a munkába!

Történetünk

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk közösségi szálláshelyek üzemeltetése terén. Magyarország legnagyobb gyárai, üzemei és munkakölcsönző irodái partnerei cégünknek. Magas szintű szolgáltatásoknak és szakmaiságnak köszönhetően piacvezetők vagyunk Magyarországon.


Történetünk

2007 óta piacvezető szerepet töltünk be a hazai munkaerő-elszállásolás területén. Ügyfeleink között tudhatjuk a legfontosabb munkaerő-kölcsönző, valamint jelentős gyártó vállalatokat, akiknek hosszú távú, megbízható együttműködést garantálunk.

Filozófiánk

Azon dolgozunk, hogy Magyarország legnagyobb gyárai és munkaerő-kölcsönzői a Staff House komplex megoldást nyújtó szállásszolgáltatásának elégedett partnereivé váljanak. További célunk, hogy szolgáltatásunkat kiterjesszük Magyarország határain túlra is.

Feladatunk

Több mint 10 éve törekszünk arra, hogy a szállásolt munkavállalók számára második otthont teremtsünk és így támogassuk őket teljesítményük fokozásában. Partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így a szállásoltatással kapcsolatos terheket teljes mértékben levesszük a vállukról.

Célunk

Célunk, hogy biztosítsuk a dolgozók kényelmét, ezzel együtt levegyük a munkások elszállásolásával kapcsolatos terheket partnereink válláról. Célunk még a szolgáltatásunk fejlesztése és a szigorú minőségbiztosítás mellett törekszünk olyan új megoldások bevezetésére, amelyek tovább erősítik a magyar piacon egyedülálló szerepünket.

d

f

a

b

c