Nemzetközi könyvelés? Nem jövünk zavarba!

Kereskedők, vagy exportra termelő gyártók profi könyvelése

A könyvelés sem áll meg a határon

Partnereink közt nem csak kereskedelmi cégek akadnak. Folyamatosan igényeljük vissza az Áfát azon gyártó ügyfeleinknek is, akik belföldön vásárolt alapanyagok felhasználásával értékesítenek akár az EU-n belül és kívül is.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Nemzetközi könyvelés

Visszaigénylések

Áfa visszaigénylések terén jelentős tapasztalattal rendelkezünk, akár a vállalkozás tevékenységéből adódóan havi rendszeres, akár 1-1 projekt vagy beruházás kapcsán történő visszaigénylésről van szó.

Rövid Áfa finanszírozás

Kreatív megoldásainkkal törekszünk rá, hogy a lehető legrövidebb időre kelljen a vállalkozónak finanszíroznia az Áfát: megbízható adózói státuszban tartjuk, Áfa gyakorítást igénylünk, és a beérkező számlákat havonta tételesen ellenőrizzük.

Megbízható adózó

A megbízható adózási státusz elérése illetve megtartása érdekében folyamatosan visszaigénylő ügyfeleinknél minden bevallási és befizetési kötelezettségét kiemelten nézünk. Így lesz a kiutalási idő a lehető legrövidebb.

Minden számlát bekérünk

amelyet a NAV rendszere alapján ügyfelünk számára partnerei kiállítottak, ám a partner nem adta le digitálisan a könyvelő iroda részére. Így ügyfeleink a jogosan visszajáró ÁFA-nak a 100%-t vissza tudják igényelni az adott időszakban és nem később.

Digitális, automatizált

Megfelelően felkészült iroda vagyunk, hogy a teljes könyvelést digitálisan, sőt, amit csak lehet automatizáltan könyveljünk, közvetlenül a partnerek adatbázisához kapcsolódva, akár személyes jelenlét nélkül is pontosan és zökkenőmentesen.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogy lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Hatékony könyvelés,

egyszerű kommunikáció

Irodánk 25 éve nyújt könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

A nemzetközi kereskedelem könyvelői

Egy üzletág, ami nem ismer határokat, és számos ország, különféle szervezetek előírásainak tesz eleget nap, mint nap.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!