Standardizált, kényelmes, jól felszerelt szobákkal nem csak drága hotelekben találkozhat! A Staff House komfortot, biztonságot és minőséget kínál az Ön munkavállalói számára is.

7000 férőhely, 50 saját üzemeltetésű ingatlan!

Rendszeres lakó-elégedettségi felméréseket is végzünk: minden lakó esetében közvetlenül a beköltözés után, illetve negyedéves rendszerességgel átfogó felmérést, minden lakónk bevonásával.

Kérdőíves felmérésünk kiterjed az ingatlan, szobák, vizesblokkok és közös helyiségek állapotára, tisztaságára és felszereltségére; valamint a gondnok munkájával kapcsolatos elégedettségre is.

Lakó-elégedettség a szállással és a házmesterek munkájával kapcsolatban

Milyen előnyöket biztosít Önnek a Staff House?

Cégünk kizárólagos profilja mintegy másfél évtizede a korszerű, komfortos munkásszállások biztosítása.

A Staff House partnereként egyszer és mindenkorra mentesülhet az aprólékos feladattól: folyton a szálláson felmerülő gondokat-bajokat kezelje, az ingatlanok állapotát és a bentlakó dolgozókat ellenőrizze.

Gondosan kialakított házirend.

Biztosítjuk az ideiglenes lakcímet, az idegenrendészettel való kapcsolattartást. Nem kell többé ideiglenes szállások után kutatnia, egyedi szerződéseket kötnie, létszámbővüléskor a dolgozókat beköltöztetnie és felmondáskor kiköltöztetnie, mert mindezt rutinszerűen megoldjuk.

Támogatás a munkavállalóknak!

A szálláshelyen minden szükséges támogatást biztosítunk a munkavállalóknak (bevásárlási lehetőség, dohánybolt, posta, tömegközlekedés és orvosi ellátás). Szálláshelyeink házirendjét a lakók felelősségvállalási nyilatkozatával erősítjük meg.