Automatizált és naprakész IT szektor könyvelés

100%-ban digitalizált könyvelésünkkel valós idejű információkat kap

Modern eszközök,
25 év tapasztalat

Több, mint 25 éve foglalkozunk könyveléssel, a hazai piac minden sajátosságával találkoztunk már. Digitalizált és automatizált könyvelésünkkel nem csak naprakész, valós adatokat tudunk szolgáltatni, abban is segíthetünk, hogy az adott vállalkozásnak milyen formában érdemes működnie.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

21. századi könyvelés

Digitális könyvelés

Megfelelően felkészült iroda vagyunk, hogy a teljes könyvelést digitálisan, sőt, amit csak lehet automatizáltan könyveljünk, közvetlenül a partnerek adatbázisához kapcsolódva. Mindezt  pontosan és zökkenőmentesen.

Megfelelő adózási forma

Üzleti és adótanácsadóink jogi szakértő bevonásával segítenek az adózásilag és jogilag megfelelő működési modellek és formák kiválasztásában (pl. üzemeltetés és vagyonkezelés különválasztása, holding szerkezet, üzletágak kiválása).

Minimális hibalehetőség

Az emberi hibák kiküszöbölését az automatizált folyamatok segítik, emellett alapos és rendszeres ellenőrzéssel teszünk róla, hogy partnereink könyvelése hónapról hónapra rendben legyen.

Maximális hatékonyság

Az automatizált rendszerek mellett a hatékonyság érdekében minden vevőt beolvasunk, minden szállítói számlát a NAV XML beolvasással egyeztetjük, hogy ügyfeleink feltöltötték-e a számlákat.

Kedvezőbb áron

Költséghatékonyan tudjuk vállalni webáruházak könyvelését, mint azon irodák, akik még nagyobb arányban emberi munkaerővel dolgozzák fel a bizonylatokat. A digitalizált könyvelői folyamat így nem csak kényelmesebb, de költséghatékonyabb is ügyfeleink számára.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogy lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Hatékony könyvelés,

egyszerű kommunikáció

Irodánk 25 éve nyújt könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Az IT szektorra szakosodott iroda

Egy gyorsan fejlődő iparág, ahol jelentős adatmennyiséggel kell megbirkózni.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!