Építőipari vállalkozások könyvelésében az élen

Naprakész és pontos Áfa-kezelés, hogy építőipari kiadásait ne kelljen tovább finanszíroznia, mint szükséges

Több, mint 30 építőipari ügyfél

Társasházak, családi házak építésével, és generálkivitelezéssel foglalkozó ügyfeleinknek folyamatosan és fennakadás nélkül igényeljük vissza az Áfa összegét, amióta csak 5%-os áfakulccsal lehetőség van újépítésű ingatlanokat értékesíteni, illetve fordított Áfán végezni a generélkivitelezést.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Az építőipar könyvelője

Havi bevallás

Tudjuk, hogy fontos minden egyes számlát lehetőleg az adott hónapban visszaigényelni. Ahol csak lehet, kerüljük a késett visszaigénylést, hogy a cash flow-ból minél rövidebb időre essen ki a finanszírozott Áfa.

Segítünk a szállítók ellenőrzésében

Hibát nem csak a cég tevékenysége generálhat, így munkánk során a szállító partnerek számláinak és szerződéseinek az  ellenőrzése is kiemelt helyen szerepel.

Megbízható adózási státusz

A folyamatos Áfavisszaigénylő cégek minden bevallási és befizetési kötelezettségét kiemelten nézzük, hogy a megbízható adózási státuszt a lehető leghamarabb elérjék és meg is tartsák, így a kiutalási határidő is megrövidül.

Áfakulcsok alkalmazása

Jelenleg is több, mint 30 építőiparban tevékenykedő vállalkozást könyvekünk hónapról hónapra. Akár fordított, akár 5%-os Áfa, mi segítünk ellenőrizni, hogy a teljesítésekkel minden rendben van-e.

Tételes számlaellenőrzés

Tudjuk, hogy az építőiparban sokat számláznak. A  beérkező számlákat minden hónapban tételesen összevetjük a NAV-nál lejelentett számlákkal, hogy minimalizáljuk a kimaradt számlák okozta hibalehetőségeket.

Rövid Áfa finanszírozás

Kreatív megoldásainkkal törekszünk rá, hogy a lehető legrövidebb időre kelljen a vállalkozónak finanszíroznia az Áfát: megbízható adózói státuszban tartjuk, Áfa gyakorítást igénylünk, és a beérkező számlákat havonta tételesen ellenőrizzük.

Hatékony könyvelés,

egyszerű kommunikáció

Irodánk 25 éve nyújt könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Az építőiparra szakosodott iroda

Egy szektor, ahol jelentős a munkaerő fluktuáció és fontos a naprakész, precíz könyvelés.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!