Ne veszítsen a hátrányos cégforma miatt!

Mi megtaláljuk az Ön számára megfelelő működési modellt!

Öné a cég, miénk az adminisztráció

Üzleti-, és adótanácsadóink mellett jogi szakértők bevonvásával állapítjuk meg a legelőnyösebb modellt. Kézben tartjuk a teljes folyamatot az elejétől a végéig, így Ön nem kell leragadjon az adminisztratív részleteken, és foglalkozhat a cégével.

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Több, mint 25 év tapasztalat

Meglévő és új cégcsoportok

Új és meglévő cégcsoportok kialakításában üzleti és adótanácsadóink jogi szakértő bevonásával segítenek az adózásilag és jogilag megfelelő működési modellek és formák kiválasztásában (pl. üzemeltetés és vagyonkezelés különválasztása, holding szerkezet, üzletágak kiválása).

Összeolvadások és kiválások

Összeolvadások és kiválások esetében is teljes management szolgáltatást nyújtunk, összefogjuk az ügyvéd, könyvvizsgáló munkáját, hogy a teljes folyamatot az elejétől a végéig kézben tartjuk, hogy az ügyfél a saját cégével tudjon foglalkozni, ne az adminisztratív részletekkel.

Teljes üzletágak

Teljes üzletágak értékelését és azok új cégbe történő apportálását is ugyanígy vállaljuk, úgynevezett kedvezményezett eszközátruházás keretein belül, melynek keretein belül az üzletágakat akár külön is választhatjuk.

Minden tanácsadás

Egy átvilágítás vagy új stuktúrák esetén minden tanácsadás az elképzelések meghallgatásával kezdődik, ezt követően adunk tanácsot ügyfeleinknek, hogy milyen lehetőségi vannak, amelyek közül ajánlásokat teszünk a tapasztalataink alapján.

Átvesszük a menedzsmentet

Levesszük ügyfeleink válláról a menedzsment terhét: az ügyfél döntését követően segítjük az elképzelés megvalósításában. A folyamat során teljes csapattal, könyvvizsgálóval és ügyvéddel állunk rendelkezésére.

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogy lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Ügyfeleink 98%-a elégedett a munkánkkal

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

A cégcsoportok szakértője

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!